20-04-08

Kennismaking!

Dag mensen,

 

Een beetje kennismaking?Mijn naam is Carmen en heb twee dochters: Barbara en Evita.

Mijn vriend Michel en ik zijn al zo’n dertien jaar samen, geen boterpapier’tje: een lat-relatie.

Hij heeft een zoon en  twee kleinkinderen waar we samen van genieten.

Hij heeft een zwerfwagen waar we al veel prachtige plekjes mee  ontdekt hebben: in eigen land en in Europa. Af en toe pikken we een city-trip mee of zoeken we eens verre oorden op .

Dit laatste gebeurt niet zoveel omwille van de “te korte vakantieperiode”die je ineens kan oppakken…. vooral op mijn werk dan! Maar, mijn dochters zijn nogal globbetrotters en verblijven soms voor langere tijd in het buitenland.

 

Zo heeft mijn oudste  een jaar als uitwisselingsstudente in Mexico doorgebracht. Evita en ik zijn haar dan nagereisd. Eerst een weekje cultuur opgesnoven en dan wat tijd genoten van het weerzien van Barbara met haar gastfamilie. Een beetje een raar gevoel je dochter in levende lijve na min of meer een jaar terug te zien!

 

Verleden jaar zat mijn jongste voor buitenlandse stage een viertal maanden in Nicaragua.

Zo heb ik kennis gemaakt met dit land. Barbara en ik konden veertien dagen verlof op elkaar afstemmen en we hebben er ons geen spijt van gehad!

 

Dit jaar kon ik mijn vriend overhalen om Nicaragua aan te doen.

Evita  en haar vriend Samuel hebben hun diploma op zak en het was hun droom om vrijwilligerswerk  te doen in het project waar mijn dochter verleden jaar stage liep.

Na wat voorbereiding tussen het werken door: centen heb je nodig om te overleven he, was het zover: op 10 januari ging hun droom in vervulling…….richting Nicaragua!

 

En zo konden Michel en ik in februari met ons eigen ogen zien  waar ze zoal mee bezig zijn……we proberen een beetje de sfeer terug te geven, oke?Foto’s op de site zijn van verleden jaar wegens overval dit jaar.

e en s          Samuel                                               Evita

Nu hebben jullie een beeld over ons…..bedankt om de site te bekijken.

  

13:47 Gepost door Carmen Lemahieu in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.